Ramazani po vjen

Po fillon muaji i Ramazanit, muaj ky në të cilin, përvec sakrificës personale, të gjithë mundohen të jenë në ndihmë të njëri-tjetrit.

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit dëshiron që t’u urojë të gjithë besimtarëve këtë muaj, duke shpresuar në shprehjen më të madhe të solidaritetit për familjet të cilat kanë vështirësi të sigurojnë ushqime të mjaftueshme në sofrat e tyre.

Urime dhe qoftë një muaj i begatshëm për të gjithë.