Projekte aktuale

Mbahet Konferenca Vjetore e QSA-së

Mbahet Konferenca Vjetore e QSA-së

Fundjavën e kaluar, më 16 dhe 17 Mars 2019, QSA mbajti konferencën e IX...

Raporti Vjetor 2018

QSA bëri shpërndarjen e rradhës në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

QSA bëri shpërndarjen e rradhës në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit bëri shpërndarjen e ndihmës mujore, në kuadër të projektit...

QSA Mesazh urime me rastin e festës së Fitër Bajramit

QSA Mesazh urime me rastin e festës së Fitër Bajramit

Të nderuar përfitues të QSA-së, donatorë, mbështetës, aktivistë! Me rastin e festës së Fitër...

Mesazh Urimi për Ramazan nga QSA

Mesazh Urimi për Ramazan nga QSA

Ramazani po vjen Po fillon muaji i Ramazanit, muaj ky në të cilin, përvec...

Ein Haus für Würde und Hoffnung

Ein Haus für Würde und Hoffnung

Die Familie von Rafiz besteht aus vier Familienmitgliedern: Rafiz, seiner Frau und zwei Töchter...

QSA mbajti konferencën e VIII të Solidaritetit

QSA mbajti konferencën e VIII të Solidaritetit

Fundjaven e kaluar, me date 21 dhe 22 Prill, u mbajt konferenca e tete...

QSA bëri shpërndarjen e rradhës në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

QSA bëri shpërndarjen e rradhës në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit  bëri shpërndarjen e pagave mujore, në kuadër të projektit...

QSA bëri shpërndarjen e rradhës në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë” (Foto)

QSA bëri shpërndarjen e rradhës në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë” (Foto)

Kumanovë 24-25 mars 2018 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit me seli në Kumanovë dje...