Përfundoi me sukses turniri humanitar në Wels të Austrisë (Foto)

Shk 26, 2017 No Comments

Përfundoi me sukses turniri humanitar në Wels të Austrisë. Turniri u organizua nga Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit ku ekipet pjesëmarrëse participuan me nga 100 euro për ekip. Në këtë turnir morën gjithsej 7 ekipe. Vendin e parë e fitoi ekipi nga Xhamia e Welsit, vendi i dytë i takoi ekipit Auto Ajan dhe vendi […]

Read more

QSA përfundoi projektin “Streha e jetimëve” për vitin 2016

Dhj 31, 2016 No Comments

Preshevë, 31 dhjetor 2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë përfundoi realizimin e projektit “Streha e jetimëve” për vitin 2016. Këtë fundjavë bëri shpërndarjen e radhës së pagave mujore për fëmijët jetimë në Luginë të Preshevës. Qëllimi i projektit është solidarizimi me fëmijët jetimë (pa prindër – njërin apo të dy), duke u siguruar […]

Read more

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Nëntë dhe Dhjetë në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”

Dhj 24, 2016 No Comments

Kumanovë, 24.12. 2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” bëri shpërndarjen e radhës të pagave mujore për jetimët nga rrethina e Kumanovës , Likovës dhe Shkupit për vitin 2016. Që nga themelimi i saj, QSA në Kumanovë ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të siguruar donatorë, të […]

Read more

QSA bëri shpërndarjen e gjashtë dhe të fundit për vitin 2016 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Dhj 21, 2016 No Comments

Kumanovë, 20 dhjetor .2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Gjashtë për vitin 2016. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së […]

Read more

QSA ka filluar realizimin e projektit “Perkrahja e OJQ-ve që kanë kontribuar gjatë krizës së migrantëve”

Nën 30, 2016 No Comments

Ditë më parë QSA ka filluar realizimin e projektit “Perkrahja e OJQ-ve që kanë kontribuar gjatë krizës së migrantëve”, i cili financohet nga USAID-i amerikan nëpërmjet Fondacionit Ana & Vlade Divac nga Beogradi. Ky projekt realizohet si përgjigje ndaj Organizatave dhe subjekteve të ndryshëm, për kontributit e dhënë në menaxhimin e krizës së migrantëve. Qëllimi […]

Read more

Vazhdon zbatimi i projektit “Kabina e bukës” edhe gjatë muajit nëntor

Nën 30, 2016 No Comments

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit me seli në Kumanovë vazhdon me zbatimin e projektit “Kabina e bukës” edhe gjatë muajit nëntor, projekt ky që synon që t`i ndihmohet familjeve ku mungon gjinia femërore. QSA në Kumanovë në këtë projekt ka përfshirë për momentin dhjetë familje, ndërsa dje ka vazhduar me përcaktimin e vazhdimit të projektit […]

Read more