Projekte aktuale

QSA shpall fituesit e projektit “Rruga për në shkollë”

QSA shpall fituesit e projektit “Rruga për në shkollë”

22 janar 2018, Preshevë Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit filloi realizimin e projektit “Rruga për...

QSA në bashkëpunim me VM Center ndihmojnë familjet me kushte të vështira (Foto)

QSA në bashkëpunim me VM Center ndihmojnë familjet me kushte të vështira (Foto)

Javën që e lamë pas, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit realizoi shpërndarjen e një...

10 VJET SOLIDARITET

10 VJET SOLIDARITET

30 dhjetor 2017 10 VJET SOLIDARITET! Ishte kjo motoja me te cilin filloi manifestimi...

QSA shpall Konkurs për përfitimin e mujores së udhëtimit

QSA shpall Konkurs për përfitimin e mujores së udhëtimit

Preshevë, 8 dhjetor 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit (QSA) i njofton nxënësit e Gjimnazit...

QSA vazhdon realizimin e projektit “Racioni im” në shkollën fillore në Tërnoc (Foto)

QSA vazhdon realizimin e projektit “Racioni im” në shkollën fillore në Tërnoc (Foto)

Duke e ditur rëndësinë e arsimimit të gjeneratave të reja dhe duke u mbështetur...

QSA bëri shpërndarjen e Pestë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

QSA bëri shpërndarjen e Pestë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Kumanovë, 15 – 16 nentorë 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në...

QSA vazhdon realizimin e projektit “Racioni im” për vitin shkollor 2017/2018 (Foto)

QSA vazhdon realizimin e projektit “Racioni im” për vitin shkollor 2017/2018 (Foto)

Për një vijim të mbarë të procesit mësimor, sigurisht që është e domosdoshme të...

QSA bëri shpërndarjen e rradhës, në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë” (Video)

QSA bëri shpërndarjen e rradhës, në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë” (Video)

Preshevë, 26-30 tetor 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë, në kuadër të...

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Shtatë,Tetë,Nentë dhe Dhjetë në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”

Kumanovë, 24-25 tetor 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të...