QSA bëri shpërndarjen e muajit të Tretë dhe Katër në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”

Maj 08, 2017 No Comments

Kumanovë, 04-05.05. 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” bëri shpërndarjen e Tretë dhe Katër të pagave mujore për jetimët nga rrethina e Kumanovës , Likovës dhe Shkupit për vitin 2017. Që nga themelimi i saj, QSA në Kumanovë ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të siguruar […]

Read more

QSA bëri shpërndarjen e dytë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë

Pri 19, 2017 No Comments

Kumanovë, 15.Prill.2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Dytë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së tyre socio-ekonomike […]

Read more

QSA organizoi vënien e gurëthemelit të shtëpisë në kuadër të projektit “Strehimi”

Pri 15, 2017 No Comments

FJALIMI KRYESOR: E nderuara familja Jusufi! Të ndëruar mysafirë! Të nderuar kryetarë të Qendrave të QSA-së në Austri, Zvicër e Belgjikë! Të nderuar anëtarë të Kryesive të Qendrave Preshevë, Austri, Zvicër e Belgjikë! I nderuar kryetar i Bashkësisë Lokale, i nderuar imam i fshatit Corroticë! Të nderuar bashkëfshatarë të familjes së Gani Jusufit! Të nderuar […]

Read more

QSA bëri shpërndarjen e parë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” (Foto)

Mar 14, 2017 No Comments

Kumanovë, 09 mars 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Parë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së […]

Read more

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Parë dhe Dytë në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”

Mar 03, 2017 No Comments

Kumanovë, 28.02. 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” bëri shpërndarjen e Parë dhe Dytë të pagave mujore për jetimët nga rrethina e Kumanovës , Likovës dhe Shkupit për vitin 2017. Që nga themelimi i saj, QSA në Kumanovë ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të siguruar […]

Read more

Përfundoi me sukses turniri humanitar në Wels të Austrisë (Foto)

Shk 26, 2017 No Comments

Përfundoi me sukses turniri humanitar në Wels të Austrisë. Turniri u organizua nga Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit ku ekipet pjesëmarrëse participuan me nga 100 euro për ekip. Në këtë turnir morën gjithsej 7 ekipe. Vendin e parë e fitoi ekipi nga Xhamia e Welsit, vendi i dytë i takoi ekipit Auto Ajan dhe vendi […]

Read more