Meqenëse gjindemi në prag të festës së Fitër Bajramit, QSA, për nevoja të qindra familjeve në nevojë në Luginë të Preshevës dhe rajonit të Kumanovës dhe Likovës organizon projektin “Shporta e Fitër Bajramit”.

Këtë projekt QSA e organizon në mënyrë tradicionale tanimë dhjetë vite, përmes së cilit familjeve në nevojë u shpërndahen pakot festive për festën e Bajramit, duke iu siguruar artikujt ushqimorë kryesor të nevojshëm për drekën e Bajramit, në mënyrë që edhe tek këto familje të mbizotërojë atmosferë festive pas një muaj agjërimi, sikurse tek familjet tjera të shoqërisë sonë.

QSA ua ofron mundësinë të gjithë të interesuarve të përkrahin këtë projekt përmes kontributeve të tyre në Qendrat tona në vendlindje dhe diasporë, apo drejtëpërdrejtë nëpërmjet bankës në llogaritë rrjedhëse të Qendrave tona.

Belgjikë

 • Belfius 1785 Merchtem
 • IBAN: BE03068896819284
 • BIC: GKCCBEBB

Zvicër

 • Raiffeisenbank Weissenstein
 • 4513 Langendorf SO
 • Konto Nr.: 45-3635-2
 • IBAN: CH16 8096 8000 0030 3043 8

Gjermani

 • Postbank Karlsruhe
 • BLZ: 660 100 75
 • Kto: 493 844 757
 • IBAN: DE97 6601 0075 0493 8447 57
 • SWIFT Code: PBNKDEFF

Austri

 • Raiffeisen Bank Wels
 • IBAN: AT13 3468 0000 0055 3511
 • SWIFT Code: RZ00AT2L680