22 janar 2018, Preshevë

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit filloi realizimin e projektit “Rruga për në shkollë” për këtë vit shkollor, njëherish edhe u shpallën fituesit e këtij konkursi. Ky projekt përfshinë nxënësit e shkollave të mesme në Komunën e Preshevës.

Konkursi është hapur nga data 8 dhjetor 2018 e deri më 20 dhjetor 2018. Ky konkurs ka qenë i hapur për nxënësit dhe nxënëset e shkollave te mesme me gjendje socio ekonomike te renduar.

Gjatë kohës prej se ka filluar konkursi e deri në përfundim kemi pasur rreth 15 aplikues, prej të cilëve në garën përfundimtare kanë hyrë 11 nxënës që i kanë plotësuar kushtet për aplikim. Juria e cila ka përzgjedhur aplikuesit poashtu edhe shpallur fituesit kanë qenë: Ramadan Dalipi (Kryetar i komisionit), Arben Isahu dhe Muhamed Kurtishi.

Në fund kryetari i QSA-së Ramadan Dalipi shpalli fituesit e këtij konkursi.

Fituesit e këtij konkursi janë:

# Emri Mbiemri Relacioni Viti Shkolla
1 Bejxhet Saqipi Geraj – Preshevë I Sh.M.Teknike
2. Rrezearta Zulfiu Miratoc – Preshevë I Teknike-Mjekesi
3. Lirije Zulfiji Corroticë – Preshevë III Sh.M.Teknike
4. Edona Sadiku Bushtran – Preshevë IV Teknike-Mjekesi
5. Fitim Saqipi Geraj – Preshevë II Gjimnaz
6. Edona Selmani Bushtran – Preshevë I Sh.M.Teknike
7. Shkelqim Emerllahu Leran – Preshevë Sh.M.Teknike
8. Mirie Sherifi R.Ternaves-Preshevë I Sh.M.Teknike
9. Hiljet Halimi Ashanë – Preshevë IV Gjimnaz
10. Kadri Rexhepi Bushtran – Preshevë III Sh.M.Teknike
11. Eliza Sinani Raincë – Preshevë Sh.M.Teknike

 

This post is also available in: German