Archive for Arkivi

QSA organizon turnirin e solidaritetit

Nën 27, 2014 No Comments by
Arkivi, Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA mbajti një takim me Unionin e shqiptarëve musliman të Austrisë‏

Nën 26, 2014 No Comments by

QSA në Wells të Austrisë më datë 23nëntor 2014, në kuadër të aktiviteteve të saj dhe zhvillimit të marrëdhënieve institucionale me subjekte të ndryshëm në Republikën e Austrisë, mbajti takim me përfaqësuesit të Unionit të shqiptarëve musliman në Austri (USHMA), të kryesuar nga prof. Vahidin Behluli. Takimi u zhvillua në ambientet e QSA-së, ku përfaqësuesit […]

Arkivi, Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA shpallë: AKSION HUMANITAR “NDIHMË URGJENTE PËR RASTE EMERGJENTE”

Nën 22, 2014 No Comments by

QENDRA E SOLIDARITETIT DHE AVANCIMIT NË WELLS TË AUSTRISË SHPALLË: AKSION HUMANITAR NDIHMË URGJENTE PËR RASTE EMERGJENTE !!! Dedikuar: familjeve skamnore, personave me aftësi të kufizuara, jetimëve dhe kategorive tjera me kushte ekstreme të vështira ekonomike e sociale Njoftohen të gjithë bashkatdhetarët se QSA në Austri ka shpallur aksionin humanitar mbarëkombëtar „Ndihmë urgjente për raste […]

Arkivi, Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e fundit për vitin 2014 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Nën 16, 2014 No Comments by

Kumanovë, 15 nëntor 2014 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë bëri shpërndarjen e gjashtë dhe të fundit për vitin 2014, në kuadër të projektit “Bukë e shpresë”. Qëllimi i realizimit të këtij projekti është furnizimi sistematik i familjeve në nevojë në vendbanimet e komunave Kumanovë e Likovë, me artikujt elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitar. Ky […]

Arkivi, Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri inaugurimin e shtëpisë për familjen Musliu nga Bujanoci

Tet 30, 2014 1 Comment by

Në kuadër të projektit “Strehimi”, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë më 30 tetor 2014, zyrtarisht bëri dorëzimin e çelësave në dorë kryefamiljarit Jakup Musliu nga Bujanoci. Familjes Musliu gjatë muajit korrik i ndodhi një fatkeqësi, për shkak se shtëpia e vjetër në të cilën jetonin, iu dogj për shkaqe të panjohura, apo siç […]

Arkivi, Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e fundit në kuadër të projektit “Solidarizimi para, gjatë dhe pas Ramazanit 2014”

Tet 29, 2014 No Comments by

Preshevë, më 27 tetor 2014 Në kuadër të projektit “Solidarizimi para, gjatë dhe pas Ramazanit 2014”, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë bëri shpërndarjen e fundit të pakove ushqimore e higjeniko-sanitare për familjet në nevojë në vendbanimet e komunave Preshevë e Bujanoc. Projekti është mbështetur nga organizata gjermane Muslime Helfen dhe ka për qëllim […]

Arkivi, Projekte Aktuale, Projektet Read more