Archive for Blogu

Humaniteti pa kufij

Mar 22, 2012 No Comments

Intervistë me Shqiprim Arifin, anëtar i Këshillit mbikëqyrës pranë QSA-së  Intenca kryesore ishte që të mos jemi pasiv në një kohë kur ekzistojnë raste të familjeve në nevojë në Luginën e Preshevës, në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri, të cilat ballafaqohen me problemet themelore jetësore, atë të sigurimit të ushqimit dhe të strehimit. NACIONALI: Si filloi […]

Read more