Archive for Blogu

QSA mbajti Konferencën e VI të Solidaritetit

Maj 19, 2016 No Comments

Mannheim, 14-15 maj 2016 Korpusi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit (QSA) mbajti Konferencën dyditore të gjashtën me rradhë. Gjatë datave 14-15 maj 2016, i tërë Korpusi i QSA-së kishte zbarkuar në qytetin e Mannheimit, për të mbajtur evenimentin e tij tradicional vjetor. Barrën kryesore në organizimin e Konferencës e kishte QSA Gjermani, si nikoqire […]

Read more

Lajmërim

Nën 24, 2015 No Comments

Preshevë, 23 nëntor 2015 Lajmërohen opinioni i gjerë, bashkëpunëtorët, donatorët, partnerët, aktivistët dhe mbarë Korpusi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit që për shkak të fillimit të studimeve postdiplomike pranë Qendrës spitalore në kuadër të Fakultetit të mjekësisë në Nish, dega e internos, kryetari i deritanishëm dr. Lejlan Sadiku ka dhënë dorëheqje të parevokueshme nga […]

Read more

QSA shpallë projektin “Shporta e Kurban Bajramit 2015“

Sht 14, 2015 No Comments

Preshevë & Kumanovë, 14 shtator 2015 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit njofton opinionin e gjerë dhe bashkatdhetarët tanë, se me rastin e festës së Kurban Bajramit, bën organizimin e blerjes dhe therrjes së kurbanëve. Në kuadër të projektit QSA realizon një sërë aktivitetesh: Blerja e kafshës – për Luginë të Preshevës LOPË, ndërsa për Kumanovë […]

Read more

Muslime Helfen për herë të dytë viziton QSA-në

Sht 12, 2015 No Comments

Preshevë, 9 shtator 2015 Me rastin e implementimit të fazës së dytë të aksionit “Solidariteti nuk njeh kufinj” nga ana e Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë, i cili u dedikohet të migruarëve nga shtetet e Lindjes së Mesme e më gjerë dhe të përkrahur nga Organizate gjermane Muslime Helfen, këtë të mërkurë QSA-në […]

Read more

Mesazh urimi

Sht 01, 2015 No Comments

Mesazh urimi Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2015/2016, Korpusi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit urojnë nxënësit, mësuesit, arsimtarët, stafin drejtues të shkollave fillore dhe të mesme në Luginë të Preshevës, komunë të Kumanovës dhe Likovës e më gjerë, për një vit shkollor të suksesshëm, shëndet dhe arritje sa më të […]

Read more

Vazhdon Aksioni humanitar mbarëkombëtar për Lagjen e trimave në Kumanovë

Qer 30, 2015 No Comments

(përditësuar) QSA realizoi pagesën për muajin e dytë në kuadër të aksionit mbarëkombëtar për Lagjen e trimave Kumanovë, 30 qershor 2015 Qendra e Solidaritetit dhe Avacimit në Kumanovë në kuadër të aksionit mbarëkombëtar humanitar për Lagjen e trimave në Kumanovë, sot bëri pagesën ndaj furnitorit për muajin e dytë në shumë prej 1,250 eurosh, e […]

Read more