Archive for Blogu

Mesazh urimi me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit

Maj 27, 2017 No Comments by

Të nderuar miq, donatorë, aktivistë, mbështetës, përfitues të QSA-së! Me rastin e fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit, ju përcjellim urimet më të sinqerta që ky muaj të jetë muaj i begative të shumëta për ju dhe familjet tuaja. Të vetëdijshëm për vlerën e lartë që e bartë ky muaj, dëshirojmë që paqja dhe […]

Blogu Read more

Mesazh Urimi me rastin e festë së Kurban Bajramit

Sht 11, 2016 No Comments by

Vëllezër e motra të nderuar! Me rastin e festës së Kurban Bajramit, pranoni urimet më të përzemërta nga i gjithë Korpusi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit në trevat tona si dhe diasporë. Kjo festë që ka simbolikën e flijimit n’a bën edhe një herë dëshmitarë se ne jemi komb që sakrifikojmë mirëqenien tonë, për […]

Blogu Read more

Mesazh urimi me rastin e festës së Fitër Bajramit

Kor 04, 2016 No Comments by

Të dashurë vëllezër dhe motra, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit (QSA) përmes këtij mesazhi i uron të gjithë besimtarëve musliman gëzuar festën e Fitër Bajramit. Shpresojmë tek Allahu xhsh që këto ditë feste t’i kaloni në mesin tuaj familjar me mirësi dhe begati. Kjo ditë paraqet kurorëzimin e një angazhimi të denjë gjatë muajit të […]

Blogu Read more

Përvjetori i dytë i QSA Austri

Qer 14, 2016 No Comments by

Wels, 14 qershor 2016 Me rastin e dy vjetorit të themelimit të saj, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit me seli në Wels të Austrisë, shprehë mirënjohje dhe falënderim ndaj anëtarësisë së saj të gjerë, kontribuesve, aktivistëve, organizatave dhe kompanive donatore, si dhe ndaj të gjithë bashkatdhetarëve tanë që jetojnë dhe veprojnë në shtetin e Austrisë, […]

Blogu Read more

Mesazh urimi me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit

Qer 06, 2016 No Comments by

Të nderuar miq, donatorë, aktivistë, mbështetës, përfitues të QSA-së! Me rastin e fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit, ju përcjellim urimet më të sinqerta që ky muaj të jetë muaj i begative të shumëta për ju dhe familjet tuaja. Të vetëdijshëm për vlerën e lartë që e bartë ky muaj, dëshirojmë që paqja dhe […]

Blogu Read more

QSA mbajti Konferencën e VI të Solidaritetit

Maj 19, 2016 No Comments by

Mannheim, 14-15 maj 2016 Korpusi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit (QSA) mbajti Konferencën dyditore të gjashtën me rradhë. Gjatë datave 14-15 maj 2016, i tërë Korpusi i QSA-së kishte zbarkuar në qytetin e Mannheimit, për të mbajtur evenimentin e tij tradicional vjetor. Barrën kryesore në organizimin e Konferencës e kishte QSA Gjermani, si nikoqire […]

Blogu, Projekte Aktuale, Projektet Read more