Archive for Projekte Aktuale

QSA bëri shpërndarjen e tretë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Kor 19, 2017 No Comments by

Kumanovë, 15 korrik 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Tretë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA në kuadër të projektit “Gruri i Solidaritetit” bën grumbullimin e grurit për nevoja humanitare

Kor 10, 2017 No Comments by

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë në kuadër të projektit “Gruri i Solidaritetit” gjatë sezonit të korrjeve, bën grumbullimin e grurit për nevoja humanitare, në komunat e Kumanovës dhe Likovë. Përmes këtij projekti, QSA ka për qëllim sigurimin e miellit, për të mbështetur familjet në nevojë të cilat i furnizon në mënyrë sistematike, në […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA organizon projektin “Shporta e Fitër Bajramit”

Qer 19, 2017 No Comments by

Meqenëse gjindemi në prag të festës së Fitër Bajramit, QSA, për nevoja të qindra familjeve në nevojë në Luginë të Preshevës dhe rajonit të Kumanovës dhe Likovës organizon projektin “Shporta e Fitër Bajramit”. Këtë projekt QSA e organizon në mënyrë tradicionale tanimë dhjetë vite, përmes së cilit familjeve në nevojë u shpërndahen pakot festive për […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA vazhdon realizimin e projektit “Streha e jetimëve” për vitin 2017

Maj 13, 2017 No Comments by

Preshevë, 12 maj 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë bëri shpërndarjen e pagave mujore për muajt Janar, Shkurt, Mars, Prill 2017, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”. Qëllimi i projektit është solidarizimi me fëmijët jetimë (pa prindër – njërin apo të dy), duke u siguruar përkrahje materiale për mbulimin e disave nga […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Tretë dhe Katër në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”

Maj 08, 2017 No Comments by

Kumanovë, 04-05.05. 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” bëri shpërndarjen e Tretë dhe Katër të pagave mujore për jetimët nga rrethina e Kumanovës , Likovës dhe Shkupit për vitin 2017. Që nga themelimi i saj, QSA në Kumanovë ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të siguruar […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e dytë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë

Pri 19, 2017 No Comments by

Kumanovë, 15.Prill.2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Dytë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së tyre socio-ekonomike […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more