Archive for Projektet

Shpërndarja “Bukë dhe Shpresë” Mars 2012

Mar 22, 2012 No Comments

Qendra e solidaritetit dhe avancimit në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” më datë 01 mars bëri shpërndarjen e pakos së rregullt, gjegjësisht raundin e dytë për vitin 2012, për familjet në nevojë, tashmë të përfshira në kuadër të projektit. Gjithsejtë përfituan 25 familje nga vendbanimet e komunave të Preshevës dhe Bujanocit. Pakot ushqimore përmbanin artikujt […]

Read more

Bursa Studentore

Mar 22, 2012 No Comments

Bursa Studentore Rinia dhe ne veçanti studentet janë një pjesë të rëndësishme e objektivit tonë,për këtë arsye që nga themelet e veta Q.S.H së kishte futur në vizionet e saja afatë mesme angazhimi në përkrahjen e studenetevë. Në vitin 2009 të Q.S.H  arriti në këtë objetkivë shumë të rëndësishëm e cila shpreson që do ta […]

Read more

Strehimi për familjen Ibrahimi në Osllarë Foto/Video

Dhj 27, 2011 No Comments

Sot më 27 dhjetor 2011 Qendra Solidaritetit dhe Avancimit organizoi ceremoni solemne me rastin e inaugurimit të shtëpisë së familjes Ibrahimi nga fshati Osllarë, komuna e Bujanocit. Të pranishëm në këtë solemnitet ishin përfaqësues të SH. H. Solidariteti nga Zvicrra, përfaqësues të bizneseve lokale aktivistë të QSA-së, familjarë dhe bashkëfshatarë të familjes Ibrahimi. Familja 5 […]

Read more