Archive for Projektet

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Pesë dhe Gjashtë në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” (Video)

Gus 18, 2017 No Comments by

Kumanovë, 14-15.08. 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” bëri shpërndarjen e Pesë dhe Gjashtë të pagave mujore për jetimët nga rrethina e Kumanovës , Likovës dhe Shkupit për vitin 2017. Që nga themelimi i saj, QSA në Kumanovë ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të siguruar […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA shpallë projektin “Shporta e Kurban Bajramit 2017“

Gus 18, 2017 No Comments by

Preshevë & Kumanovë, 18 gusht 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit njofton opinionin e gjerë dhe bashkatdhetarët tanë, se me rastin e festës së Kurban Bajramit, bën organizimin e blerjes dhe therrjes së kurbanëve. Në kuadër të projektit QSA realizon një sërë aktivitetesh: Blerja e kafshës – për Luginë të Preshevës LOPË, ndërsa për Kumanovë […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA, SHPAK dhe Nora filluan realizimin e projektit “Rreze drite”

Gus 06, 2017 No Comments by

Preshevë, 6 gusht 2017 Në kuadër të projektit “Rreze drite”, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në bashkëpunim me Shoqatën e personave me aftësi të kufizuara në Preshevë, si dhe Shoqatën “Nora” nga Zvicra, gjatë ditës së diel në shtëpinë e kulturës “Abdullah Krashnica” kanë filluar realizimin e projektit “Rreze drite”, projekt ky që u dedikohet […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e tretë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Kor 19, 2017 No Comments by

Kumanovë, 15 korrik 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Tretë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA në kuadër të projektit “Gruri i Solidaritetit” bën grumbullimin e grurit për nevoja humanitare

Kor 10, 2017 No Comments by

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë në kuadër të projektit “Gruri i Solidaritetit” gjatë sezonit të korrjeve, bën grumbullimin e grurit për nevoja humanitare, në komunat e Kumanovës dhe Likovë. Përmes këtij projekti, QSA ka për qëllim sigurimin e miellit, për të mbështetur familjet në nevojë të cilat i furnizon në mënyrë sistematike, në […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA organizon projektin “Shporta e Fitër Bajramit”

Qer 19, 2017 No Comments by

Meqenëse gjindemi në prag të festës së Fitër Bajramit, QSA, për nevoja të qindra familjeve në nevojë në Luginë të Preshevës dhe rajonit të Kumanovës dhe Likovës organizon projektin “Shporta e Fitër Bajramit”. Këtë projekt QSA e organizon në mënyrë tradicionale tanimë dhjetë vite, përmes së cilit familjeve në nevojë u shpërndahen pakot festive për […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more