Author Archive

QSA organizon projektin “Shporta e Fitër Bajramit”

Qer 19, 2017 No Comments

Meqenëse gjindemi në prag të festës së Fitër Bajramit, QSA, për nevoja të qindra familjeve në nevojë në Luginë të Preshevës dhe rajonit të Kumanovës dhe Likovës organizon projektin “Shporta e Fitër Bajramit”. Këtë projekt QSA e organizon në mënyrë tradicionale tanimë dhjetë vite, përmes së cilit familjeve në nevojë u shpërndahen pakot festive për […]

Read more

Mesazh urimi me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit

Maj 27, 2017 No Comments

Të nderuar miq, donatorë, aktivistë, mbështetës, përfitues të QSA-së! Me rastin e fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit, ju përcjellim urimet më të sinqerta që ky muaj të jetë muaj i begative të shumëta për ju dhe familjet tuaja. Të vetëdijshëm për vlerën e lartë që e bartë ky muaj, dëshirojmë që paqja dhe […]

Read more

QSA vazhdon realizimin e projektit “Streha e jetimëve” për vitin 2017

Maj 13, 2017 No Comments

Preshevë, 12 maj 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë bëri shpërndarjen e pagave mujore për muajt Janar, Shkurt, Mars, Prill 2017, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”. Qëllimi i projektit është solidarizimi me fëmijët jetimë (pa prindër – njërin apo të dy), duke u siguruar përkrahje materiale për mbulimin e disave nga […]

Read more

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Tretë dhe Katër në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”

Maj 08, 2017 No Comments

Kumanovë, 04-05.05. 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” bëri shpërndarjen e Tretë dhe Katër të pagave mujore për jetimët nga rrethina e Kumanovës , Likovës dhe Shkupit për vitin 2017. Që nga themelimi i saj, QSA në Kumanovë ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të siguruar […]

Read more

QSA bëri shpërndarjen e dytë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë

Pri 19, 2017 No Comments

Kumanovë, 15.Prill.2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Dytë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së tyre socio-ekonomike […]

Read more

QSA organizoi vënien e gurëthemelit të shtëpisë në kuadër të projektit “Strehimi”

Pri 15, 2017 No Comments

FJALIMI KRYESOR: E nderuara familja Jusufi! Të ndëruar mysafirë! Të nderuar kryetarë të Qendrave të QSA-së në Austri, Zvicër e Belgjikë! Të nderuar anëtarë të Kryesive të Qendrave Preshevë, Austri, Zvicër e Belgjikë! I nderuar kryetar i Bashkësisë Lokale, i nderuar imam i fshatit Corroticë! Të nderuar bashkëfshatarë të familjes së Gani Jusufit! Të nderuar […]

Read more