Author Archive

Mesazh urimi me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit

Maj 27, 2017 No Comments by

Të nderuar miq, donatorë, aktivistë, mbështetës, përfitues të QSA-së! Me rastin e fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit, ju përcjellim urimet më të sinqerta që ky muaj të jetë muaj i begative të shumëta për ju dhe familjet tuaja. Të vetëdijshëm për vlerën e lartë që e bartë ky muaj, dëshirojmë që paqja dhe […]

Blogu Read more

QSA vazhdon realizimin e projektit “Streha e jetimëve” për vitin 2017

Maj 13, 2017 No Comments by

Preshevë, 12 maj 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë bëri shpërndarjen e pagave mujore për muajt Janar, Shkurt, Mars, Prill 2017, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”. Qëllimi i projektit është solidarizimi me fëmijët jetimë (pa prindër – njërin apo të dy), duke u siguruar përkrahje materiale për mbulimin e disave nga […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e muajit të Tretë dhe Katër në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”

Maj 08, 2017 No Comments by

Kumanovë, 04-05.05. 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve” bëri shpërndarjen e Tretë dhe Katër të pagave mujore për jetimët nga rrethina e Kumanovës , Likovës dhe Shkupit për vitin 2017. Që nga themelimi i saj, QSA në Kumanovë ka bërë përpjekje të vazhdueshme për të siguruar […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e dytë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe Shpresë

Pri 19, 2017 No Comments by

Kumanovë, 15.Prill.2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Dytë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së tyre socio-ekonomike […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA organizoi vënien e gurëthemelit të shtëpisë në kuadër të projektit “Strehimi”

Pri 15, 2017 No Comments by

FJALIMI KRYESOR: E nderuara familja Jusufi! Të ndëruar mysafirë! Të nderuar kryetarë të Qendrave të QSA-së në Austri, Zvicër e Belgjikë! Të nderuar anëtarë të Kryesive të Qendrave Preshevë, Austri, Zvicër e Belgjikë! I nderuar kryetar i Bashkësisë Lokale, i nderuar imam i fshatit Corroticë! Të nderuar bashkëfshatarë të familjes së Gani Jusufit! Të nderuar […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e parë për vitin 2017 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” (Foto)

Mar 14, 2017 No Comments by

Kumanovë, 09 mars 2017 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Parë për vitin 2017. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more