QSA bëri shpërndarjen e katërt për vitin 2016 në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Gus 19, 2016 No Comments by

Kumanovë, 16 gusht 2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e Katërt për vitin 2016. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së tyre […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e tretë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë”

Gus 16, 2016 No Comments by

Preshevë, 16 gusht 2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë, në kuadër të projektit “Bukë dhe shpresë” bëri shpërndarjen e tretë për vitin 2016. Qëllimi i projektit është sigurimi i artikujve elementarë ushqimorë e higjeniko-sanitarë për familjet në nevojë në Luginë të Preshevës. Familjet përfituese janë përzgjedhur në bazë të gjendjes së tyre socio-ekonomike, […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e pagave mujore në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

Gus 16, 2016 No Comments by

Preshevë, 13-16 gusht 2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë më 13 gusht dhe 16 gusht bëri shpërndarjen e pagave mujore për muajin Korrik 2016, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”. Qëllimi i projektit është solidarizimi me fëmijët jetimë (pa prindër – njërin apo të dy), duke u siguruar përkrahje materiale për mbulimin […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA shpallë Aksionin Humanitar “Solidaritet me zonat e përmbytura” në Hasanbeg dhe Haraçinë (Foto)

Gus 07, 2016 No Comments by

Për shkak të gjendjes së krijuar me rastin e vërshimeve në hapesirat e komunës së Hasanbegut dhe Haraçinës, ku popullata e dëmtuar po përballet me mungesën e artikujve elementarë ushqimorë, veshëmbathje si dhe nevojave tjera, Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit shpallë AKSIONIN HUMANITAR “Solidaritet me zonat e përmbytura”. Qëllimi i aksionit është solidarizimi me familjet e […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA përfundoi me sukses projektin “Gruri i solidaritetit”

Kor 25, 2016 No Comments by

Kumanovë, korrik 2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, gjatë muajit korrik bëri korrjen e grurit në kuadër të projektit “Gruri i Solidaritetit”. Qëllimi i këtij projekti është sigurimi i grurit (miellit, gjegjësisht bukës) për nevoja të projektit “Bukë dhe shpresë” për familjet në nevojë në rrethinën e Kumanovës dhe Likovës. Ky projekt ka ardhë si […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more

QSA bëri shpërndarjen e pagave mujore në kuadër të projektit “Streha e Jetimëve”

Kor 19, 2016 No Comments by

Preshevë, 19 korrik 2016 Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Preshevë më 19 korrik bëri shpërndarjen e pagave mujore për muajin Prill, Maj Qershor 2016, në kuadër të projektit “Streha e jetimëve”. Qëllimi i projektit është solidarizimi me fëmijët jetimë (pa prindër – njërin apo të dy), duke u siguruar përkrahje materiale për mbulimin e disave […]

Projekte Aktuale, Projektet Read more